Ремені з лінолеуму і жіночі рукавички: Стало відомо, чим 9 травня "блиснуть" бойовики "ДНР"

Бойовикам вирішено не виплачувати зарплату до закінчення урочистостей, щоб вони, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, не зірвали захід.

Ілюстрація:vesti-ukr.com

На окупованих проросійськими найманцями територіях Донбасу вже щосили готуються до святкування Дня Перемоги. З урахуванням нестабільного фінансування "іміджмейкери" бойовиків придумали кумедний метод одягнути всіх учасників параду "з голочки". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.

За даними відомства в День Перемоги найманці будуть красуватися перед публікою у зроблених з білого лінолеуму ременях, а замість дефіцитних чоловічих рукавичок білого кольору військовослужбовцям видадуть жіночі.

Крім цього, бойовикам вирішено не виплачувати зарплату до закінчення урочистостей, щоб вони, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, не зірвали захід. В кінці травня, за даними розвідки, найманці отримають всі гроші, але до цього доведеться поголодувати.

До речі, для масового залучення місцевих жителів на парад запланована видача продуктових наборів.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...