"Республіка" здулася: У Захарченка заморозили виплату всіх пенсій та зарплат - розвідка

Зарплат не платять навіть бойовим підрозділам терористичного угруповання "ДНР".

Пенсіонери в "ДНР". Ілюстрація:novostimira.net

Українська розвідка на Донбасі повідомляє про те, що криза з виплатами зарплат у "ДНР" набуває все більш загрозливих масштабів. За опублікованими даними, зарплати бюджетникам завмерли вже кілька тижнів. Пенсіонери також повідомляють про значні зволікання з виплатою пенсій. При цьому місцеві жителі відзначають, що виплати і раніше були "просто мізерними". Про це пишуть самі сепаратисти в соціальних мережах, зазначають Патріоти України з посиланням на Диалог.

За даними джерел, знайомих з економічною ситуацією в "республіках", фінансові проблеми з кожним тижнем продовжують стрімко збільшуватися. Затримки грошових виплат існують навіть у військових частинах бойових підрозділів "ДНР".

При цьому місцеві жителі все частіше єхидно зазначають, як на очах "товстіють і жиріють" ватажки бойовиків Денис Пушилін, Олександр Захарченко та інші лідери терористів.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...