Резиденція Діда Мороза відкрита: У парку "Київська Русь" відбувся святковий карнавал (відео)

У Чарівній скриньці казкового чарівника вже зібралося чимало дитячих листів, де діти просять миру і спокою в країні.

У парку "Київська Русь" відкрилася резиденція Діда Мороза. Фото: segodnya.ua.

У столичному парку "Київська Русь" відбулося відкриття резиденції Діда Мороза, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

З нагоди урочистості разом з Дідом Морозом, Снігуронькою та Золотим Півником святкові хороводи водили діти, які вже встигли написати листи зимовому чарівнику.

Діти розповіли вірші і залишили свої листи в Чарівній скриньці.

Найчастіше діти, які ніколи не були в зоні АТО, просили миру і спокою в країні. Вони запевнили, що були слухняними, тому їх бажання обов'язково збудеться.

- У нас в країні йде війна. І мені це не подобається. - А для себе будеш щось просити, якісь іграшки? - Ні, не буду іграшки замовляти, - рішуче сказав школяр Тимур.

Вже сьогодні, 19 грудня, до компанії казкових персонажів приєднається Святий Миколай.

Був "змушений поїхати до хворої матері": У Рівному головного сержанта засудили за дезертирство

вівторок, 7 травень 2024, 18:56

У Рівному апеляційний суд покарав військовослужбовця за дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану і відправив його на 5 років за ґрати. Про це передає Zaxid.net з посиланням на вирок суду, передають Патріоти України. Як йдеться у справі, головний с...

Оскарження висновку ВЛК можливе: Офіцер розповів, як це відбуватиметься

вівторок, 7 травень 2024, 18:22

Можливість оскарження рішення військово-лікарської комісії залишиться в оновленому законодавстві. Про це заявив в ефірі телемарафону офіцер Центральної військово-лікарської комісії Дмитро Мірошніченко, передають Патріоти України. "Ми її удосконалили. В...