РФ підтвердила свою участь в "Євробаченні-2017"

Хто саме буде виступати за Росію на конкурсі в Києві, поки що невідомо.

Євробачення-2017. Фото: 1tv.com.ua

Росія офіційно підтвердила Європейській мовній спілці свою участь в "Євробаченні 2017", яке пройде в Україні, заявив в ефірі телеканалу ZIK виконуючий обов'язки генерального директора Національної телерадіокомпанії України (НТКУ) Олександр Харебін, передають Патріоти України.

"Росія підтвердила участь в Євробаченні 2017 року», - повідомив він. За словами Харебіна, російська сторона не контактує з Україною в питанні участі в конкурсі. Про те, хто саме буде виступати за Росію на конкурсі в Києві, НТКУ теж не знає.

"Ми будемо розуміти це, може бути, в лютому. Ми ніяк не можемо впливати на їхню політику щодо виконавця", - зазначив Харебін. Він додав, що ніяких окремих питань з приводу забезпечення будь-яких заходів в рамках "Євробачення" від російської сторони не надходило.

Україна отримала право на проведення "Євробачення 2017" після перемоги Джамали з піснею "1944" на конкурсі цього року. Конкурс пройде в Міжнародному виставковому центрі Києва. Влада міста прогнозує, що на "Євробачення" в Україні приїдуть близько 20 тисяч іноземців.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...