Рятує імідж? Після інциденту з Саакашвілі, Аваков взявся швидко звільняти одіозних керівників МВС

Своєї посади позбувся начальник столичної поліції Олександр Терещук.

Олександр Терещук. Фото:www.youtube.com

Начальник Головного управління Національної поліції Києва Олександр Терещук звільнений зі своєї посади. Про це повідомляє глава МВС Арсен Аваков у своєму Twitter, зазначають Патріоти України.

Крім Терещука, подібна доля спіткала ще й інших чиновників київської поліції.

"Начальник Київської поліції генерал Терещук звільнений з посади. Як і кілька високопоставлених співробітників Київського главку" - написав Аваков.

Раніше про можливі кадрові чистки в МВС заявляв народний депутат Борислав Береза.

"100% інсайд з Міністерства Внутрішніх Справ. Сьогодні о 17:00 будуть звільнені ряд керівників райвідділів Києва, кілька ключових керівників Главку не пройшли атестацію та керівник київської поліції Терещук А.Д." - написав депутат у Facebook. "У київській поліції кардинальні зміни!" - додав він.

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...