Рятувальники в небезпеці: На звалищі під Львовом утворилася тріщина

Служба порятунку вже обстежила 70% площі пошуку.

Пошуки на Грибовицькому сміттєзвалищі  тривають.Фото:ua.censor.net.ua

На звалищі під Львовом рятувальники обстежили вже близько 70% району пошуку комунальника. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив представник ДержНС у Львівській області Віталій Туровцев, інформують Патріоти України.

"Пошукові роботи відновляться лише тоді, коли це буде безпечно для рятувальників, які будуть перебувати біля підніжжя. Загалом, рятувальниками зі спецтехнікою було обстежено вже близько 70% району пошуку, залишилося 30%, саме ця територія знаходиться біля підніжжя, і це пряма загроза проходження зсуву саме в цьому місці", - заявив він.

За його словами, для місцевих жителів загрози немає. "Тріщина, яка утворилася зверху, вона прогресує, вона щодня збільшується приблизно на 40 см, це пряма загроза для дій нашого особового складу ... Що стосується загрози зсуву, то місцевим жителям загроз немає, оскільки зсув відбудеться на території самого звалища", - додав він.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...