Рідна гавань? У мережі показали, що зробив "русский мир" з Кримом (відео)

Анексований півострів за два роки окупації прийшов у занепад.

Скрін відео

Анексований Росією в березні 2014 року Крим прийшов до повного занепаду за два роки окупації. Відповідне відео опублікував на своєму каналі користувач YouTube Максим.

В описі до ролика, який триває менше ніж півхвилини, вказано, що відео було знято на одній з ділянок автотраси Євпаторія - Севастополь.

У кадрі видно, як вітер розкидав сміття по обидві сторони дороги. "Їхав по дорозі ... Не зміг пройти повз", - підписав зняте відео користувач.

"Ідеальний промо ролик для заманювання туриста на курорти Криму. Класичне середовище проживання "русского мира"!?" - прокоментував побачене один з користувачів.

Начальник ТЦК у Каневі прийшов познайомитися з депутатами міськради й роздав їм повістки (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 19:30

У четвер, 16 травня, у Каневі начальник Другого відділу Черкаського ТЦК та СП підполковник Роман Богдан прийшов познайомитися з депутатами міської ради та вручив їм повістки. Про це повідомляє місцеве медіа, передають Патріоти України. Згодом відео із ...

Через підозру в подвійному вбивстві: В Україні затримали американського добровольця

п’ятниця, 17 травень 2024, 19:15

У п’ятницю, 17 травня, в Україні правоохоронці затримали громадянина США, якого на батьківщині підозрюють у подвійному вбивстві та інших злочинах. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти України. Правоохоронці не називають іме...