
У ресторанах окупованого Криму почали продавати пиріжки, щоб не розоритися, інформують Патріоти України.
"У багатьох ялтинських ресторанах почали з'являтися раніше недоступні в меню пиріжки з капустою, картоплею, яблуками. Можливо саме таким чином, надзвичайно дорогі і пафосні, часом зовсім недоступні (в минулому) заклади відреагували на зміну кон'юнктури ринку і змушені тепер конкурувати з привокзальними генделиками та наливайками", - написала місцева мешканка Illona Karaçan на своїй сторінці в Facebook.


"Мабуть, залишилося зовсім небагато часу до того моменту, коли в меню ялтинських ресторанів з'явиться насіння соняшнику і гарбуза, що подаються порційно в конвертиках зі старих газет. Колишнє місто щастя, намагаючись вижити в нових умовах майже повністю втратило залишки колишньої лиску", - додала вона.
"Так багато кафешок стали наливайками, щоб вижити", "Зате тепер кожен зможе відвідати ресторан, скуштувати пиріжок!" - пишуть у коментарях.
Депутат Верховної Ради від фракції "Слуга народу", голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев повідомив, що максимальна пенсія в Україні більша за мінімальну у 635 разів. Про це він сказав в інтерв...
У сучасному уявленні радянська епоха асоціюється насамперед із дефіцитом, нескінченними чергами та вкрай обмеженим вибором товарів. Та попри це, існували продукти, які були не просто доступними, а й масовими, передають Патріоти України. . Один із найя...