"Роби, латай все шосе": Настя Каменських кумедно звернулася до "Укравтодору" (відео)

Звернення зірка наспівала в музиці до власної пісні "Это моя ночь".

Настя Каменських. Фото:Люкс ФМПопулярна українська співачка Настя Каменських, яка розпочала сольну кар'єру, оригінально переспівала один зі своїх хітів. У пісні зірка незвично звернулась до "Укравтодору". Кумедну композицію Настя Каменських представила в ранковому шоу "Вдалий ранок" на Радіо МАКСИМУМ, зазначають Патріоти України.

У пісні співачка звернулась до "Укравтодору" з проханням відремонтувати дороги, які місцями й складно назвати автошляхом. Курйозне звернення зірка наспівала в музиці до пісні "Это моя ночь". Запальний хіт неабияк пасував до тексту.

"Я хочу, щоб ти щось гарне зробив за день, щоб ями всі асфальт навік закрив, а не пень. Постав хештег "можу все", роби, латай все шосе. Швидко зроби, мов метеор, Укравтодор," – заспівала Настя.

Питання жахливих доріг дуже близьке для кожного українця, адже, мабуть, не знайдеться жодного власника машини, який би не нарікав на автошляхи в державі.

Окрім цього, Настя Каменських зіграла у гру з ведучими радіо. Зірка підбирала риму до звичайних слів. Наприклад, до Потапа вона дібрала слово "храп", а до Настя – щастя. Кумедний результат потішив саму співачку, яка схвильовано виконувала умови гри та реготала після кожної відповіді.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...