Родом з дитинства: В Естонії помер популярний актор радянського кінематографа

Лембіт Ульфсак, відомий ролями у фільмах "У пошуках капітана Гранта", "Мері Поппінс, до побачення!", помер на 70-му році життя. Причина смерті не уточнюється.

Лембіт Ульфсак у відомій ролі Жака Паганеля. Фото:https://forum.pravda.com.ua/iВ Естонії помер радянсько-естонський актор Лембіт Ульфсак. Про це повідомляє портал ERR, зазначають Патріоти України.

Артист помер на 70-му році життя. Причина смерті не уточнюється.

Останній фільм за участю актора, фінська картина "Фехтувальник", вийшов в 2015 році. У 2016-му актор знявся в російському телесеріалі каналу НТВ "Гастролери".

У фільмографії Ульфсака такі класичні стрічки радянського кінематографу, як "ТАСС уповноважений заявити ...", "Мері Поппінс, до побачення", "Смерть під вітрилом".

Найбільшу славу Ульфсаку принесла роль Жака Паганеля у фільмі "В пошуках капітана Гранта".

Лембіт Ульфсак також відомий як режисер. Серед створених ним фільмів - "Радості середнього віку" (1987) і "Таємний агнець" (1992).

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...