Родичі ватажка "Новоросії" судяться з біженцями, щоб вигнати їх жити на вулицю (відео)

Син Царьова ще у 2015 році подав до суду позов проти переселенців з Донбасу.

Олег Царьов. Фото: "Фейсбук"

Сім'я екс-регіонала втікача, ватажка парламенту так званої "Новоросії" Олега Царьова, друга "православного олігарха" Вадима Новинського, намагається виселити зі свого 4-поверхового будинку біженців з Донбасу. Про це йдеться в сюжеті ТСН, повідомляють Патріоти України.

Влітку 2014 року в особняку Царьова недалеко від Дніпра були поселені шість сімей біженців з Донецької та Луганської областей. Їм ніде було жити. Будинок був порожній, так як Царьов тоді втік у Росію. За інформацією журналістів, в той час дружина одіозного політика не була проти розміщення в будинку сімей біженців.

У 2015 році син Царьова подав на переселенців в суд. У той раз розгляд справи не відбувся і біженці з Донбасу залишилися жити в будинку екс-регіонала. Однак родичі Царьова зробили ще одну спробу виселити мешканців з будинку і знову подали позов до суду. Нагадаємо, Царьова продовжують дотепно висміювати у соцмережах.

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...