Родині загиблого бійця на Дніпропетровщині держава відмовила у допомозі

Комісія Нацгвардії вважає, що нещасний випадок не пов'язаний із військовою службою.

Рідні загиблого оскаржують висновки Управління Нацгвардії у суді. Про це пише видання Бегемот, зазначають Патріоти України.

34-річного Костянтина Ковальова мобілізували до військової частини Нацгвардії №3036 у 2014 році. 19 грудня 2014 року він загинув під Маріуполем. За даними військово-медичної комісії причиною смерті стало отруєння чадним газом.

Комісія Нацгвардії вважає, що нещасний випадок не пов'язаний із військовою службою. За словами представника Нацгвардії офіцера Віталія Костенка, у крові загиблого містився алкоголь.

"Син загинув 19 грудня 2014 року за Маріуполем, прослуживши 9,5 місяців в АТО, - витираючи сльози, розповідає мати погибщих бійця АТО Валентина Захарук. - Його забрали прямо з наряду о 6 годині ранку. О 8 годині ранку він вже був у військкоматі ... Він не ховався ...

А про смерть сина мені повідомили по телефону ... З військкомату ніхто не приходив ... Горло у сина було перерізане, але нам тоді було не до розглядів ... Сказали, що він помер від чадного газу.

Ми цікавилися у інших родин загиблих бійців. Усім, як під копірку пишуть, що у крові загиблого виявлений алкоголь 2,86... Ні більше ні менше. Мабуть, щоби не виплачувалися гроші", - повідомила Валентина Захарук.

Право на виплату грошової допомоги родина загиблого оскаржує у Першотравенському міському суді. Крім дружини у родині загиблого лишилися двоє синів 7 і 13 років.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...