Років через 25 років зустрінуться на свободі: У США вчителька завагітніла від свого 13-річного учня

З такими формами - не в школі працювати!

У США 24-річна вчителька спокусила 13-річного учня. Фото: Фейсбук.

У США 24-річна вчителька спокусила 13-річного учня і завагітніла від нього. Це сталося в штаті Техас. Щоб приховати вагітність, вона втекла з дому, але втекти від правосуддя педагогу не вдалося. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Александрію Веру заарештували і звинувачують в тривалому сексуальному насильстві над підлітком. Проти жінки порушено кримінальну справу, їй загрожує тюремний термін до 25 років.

Правоохоронцям Вера розповіла, що почала спілкуватися з хлопцем через Instagram, а перший сексуальний зв'язок стався у вересні 2015 року, коли Александрія прийшла в гості до свого обранця, а батьків хлопця не було вдома. Втім, пізніше вчителька познайомилася з батьками підлітка, як дівчина їхнього сина. Вона стверджує, що батьки хлопчика були не проти їхнього зв'язку.

Александрія заявила, що вона любить свого обранця, як і він її, а також підтвердила, що мала з юнаком сексуальні відносини майже щодня протягом дев'яти місяців. Втім, сусіди вчительки заявляють, що підлітка вона всім представляла як свого брата. У Александрії вже є дочка, якій чотири роки.

Після того, як слідчий у справах неповнолітніх прийшов в школу і допитав її, Александрія зробила аборт. Дівчина також була звільнена зі своєї роботи.

Фото - Facebook Александрії Вери.

Зберігалась в звичайній школі: В Австралії реконструювали стародавню єгипетську мумію

субота, 11 травень 2024, 19:34

Муміфікована голова зі стародавнього Єгипту, виставлена в шкільній бібліотеці в Австралії, тепер має нове обличчя завдяки ретельній науковій реконструкції, повідомляють Патріоти України. Стародавній об'єкт є чимось на кшталт загадки - незрозуміло, як в...

На Вінниччині внаслідок ДТП загинули поліцейські

субота, 11 травень 2024, 17:59

У суботу, 11 травня, на об’їзній дорозі міста Вінниці внаслідок автомобільної аварії загинули троє працівників Білоцерківського районного управління поліції, які проходили тут курс навчання на поліцейських офіцерів громади. Ще один правоохоронець госпі...