Росія перелякана загрозою епідемії: Розшукують злодіїв, які можуть бути заражені сибірською виразкою

Премія Дарвіна вручається особам, які померли найбільш дурним способом. Можливо, ці злочинці вже можуть на неї претендувати.

Злодюжки викрали паркан навколо скотомогильника. Фото: соцмережі.

У Росії розшукують злодіїв, які можуть бути заражені сибірською язвою. Про це повідомляють в Telegram-каналі Mash, передають Патріоти України.

Злочинці під Нижнім Новгородом біля села Нелюбово вкрали 36 метрів захисного металевого паркану, який захищав скотомогильники з сибіркою. "Поховання з'явилося на цьому місці більше 50 років тому, а ось паркан поставили тільки в минулому році. Але навіщо такому добру пропадати, вирішили хлопці. Тепер їх шукають копи і лікарі - вірус виразки дуже живучий і може бути все ще смертельно небезпечний", - написали в Telegram.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...