"Росія та Україна завжди будуть разом": Танцюрист Полунін відзначився черговим скандальним постом (фото)

Одіозний артист чомусь вирішив, нібито в нього є "місія Всесвіту сприяти цьому".

Сергій Полунін. Фото: Інстаграм.

Одіозний український танцюрист, артист балету Сергій Полунін відзначився черговими скандальними постами в соцмережі. На своїй сторінці в Instagram танцюрист опублікував фото російського та українського паспортів, передають Патріоти України.

"Росія й Україна завжди будуть разом. Любов один до одного - найдорожче. Скоро ми знову будемо разом", - йдеться у повідомленні під знімком. "Мені була дана місія всесвіту з безмежною енергією й допомогою об'єднати цей світ через любов! Це єдиний справжній і найпотужніший спосіб це зробити", — написав Полунін у наступному пості.

Раніше відомий український танцівник Сергій Полунін отримав російське громадянство. Фото нового паспорта він опублікував на своїй сторінці в Instagram. У підписі до фото Полунін також висловив підтримку президенту РФ Володимиру Путіну і виступив проти "злих людей, які створюють революції та війни в Україні та Грузії".

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно