Росія відправить на "Євробачення" до Києва протеже Григорія Лепса, - ЗМІ

Олександр Панайтов народився у Запоріжжі.

Олександр Панайтов. Скріншот

У Росії попередньо визначилися з кандидатурою на "Євробачення - 2017", яке вже в травні цього року пройде в українській столиці – Києві. Основним претендентом є уродженець Запоріжжя 32-річний Олександр Панайтов, що багато років підкорює російський шоу-бізнес. Про це повідомляють Патріоти України.

Панайтов став фіналістом пісенного шоу "Голос", де виступав у команді Лепса. Саме на фестивалі Лепса в Сочі "Роза Хутір" і стало відомо про те, що співак поїде від Росії на міжнародний пісенний конкурс в Україну, пише "Російський Діалог".

Крім того, джерело "Першого каналу", який в цьому році буде відповідати за трансляцію "Євробачення", розповів, що кандидатура Панайтова вже затверджена дирекцією музичного мовлення телеканалу. Поки що це неофіційні дані, крім того, стало відомо, що у поточному році Росія знову не має наміру проводити національний відбір. Планується, що кандидатуру артиста, який від РФ поїде в Київ, остаточно виберуть радою російського оргкомітету, результати оголосять вже у лютому. Панайтов не коментує ці чутки і стверджує, що про рішення "Першого каналу" йому нічого не відомо.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...