Росія згадує заколот оточення Горбачова: "Революція буде, найближчі два-три роки. Народ втомився, без зарплатні та роботи", - захисник "Білого дому" Москви у 1991 році (відео)

У РФ повний відчай: люди ненавидять Путіна та обіцяють революцію у найближчі два-три роки

Серпневий путч. Фото: www.adme.ru

Учасники "серпневого путчу" 1991 року зустрілися на відзначенні 25-ї річниці події. Журналіст Саша Сотник розповів про настрої, які зараз спостерігаються у Росії, інформують Патріоти України з посиланням на "Пресу України".

Більшість з учасників зустрічі заявляють: реванш "комітетчиків" у РФ все ж таки відбувся.

"Категорія людей на чолі з Путіним країну веде в нікуди. Країна зупинилась, нічого не працює, бабусі не задоволені. Він бандит, новоявлений, Путін, самий справжній бандит. Навіть арабські шейхи кажуть, що у нас найбагатша людина – Путін. Воно так і є. Революція буде, найближчі два-три роки. Народ втомився, без зарплатні та роботи", - каже захисник Білого дому у 1991-му, Олександр.

Сотник розповідає, що відвертість незадоволених росіян просто вражає. Більшість людей заявили, що підтримали б сьогодні Державний комітет з надзвичайного стану в СРСР, бо "тоді вони жили, а останні 25 років - виживають".


Оце так! Росіяни зніматимуть "Орел і Решка" в окупованому Маріуполі - українська продюсерка пригрозила судом

четвер, 9 травень 2024, 14:44

Путіністка Анастасія Івлєєва, яка з 2017 року була ведучою українського російськомовного шоу "Орел і Решка", анонсувала зйомки проєкту на окупованих Росією українських територіях. Про це повідомляє російський телеграм-канал "Можем объяснить". Скандальн...

Майже кожен третій вибрав одну й ту саму країну: Мільйони українців осіли в ЄС - статистика

четвер, 9 травень 2024, 14:30

Тимчасовим захистом у Європейському Союзі (ЄС) користуються 4,21 млн українців. В основному люди, що рятуються від війни, осіли в Німеччині – 1,3 млн осіб, 30%, майже третина від загальної кількості. Також велика кількість біженців залишається у Польщі...