Росіянина-вбивцю, що наніс дитині 23 ножових поранення, помістили до психлікарні

Судово-психіатрична експертиза визнала, що чоловік знаходиться в стані тимчасового хворобливого розладу психічної діяльності.

Вбивця викинув хлопчика з восьмого поверху. Фото:  kyiv.npu.gov.ua.

Київський суд ухвалив рішення помістити до психіатричного закладу із суворим наглядом уродженця Російської Федерації, який з особливою жорстокістю вбив 10-річного хлопчика. Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України, передають Патріоти України.

"Оболонський райсуд столиці підтримав позицію Київської місцевої прокуратури №5 по застосуванню до 28-річного уродженця Російської Федерації примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом", - йдеться в повідомленні.

Вбивство сталося 1 лютого 2016 року в Оболонському районі столиці. Чоловік, перебуваючи в неадекватному стані, завдав дитині 23 ножових поранення, після чого скинув його тіло з восьмого поверху.

Свідки трагедії підтвердили неадекватну поведінку уродженця Російської Федерації, який після скоєння злочину намагалася вистрибнути з восьмого поверху будинку. Судово-психіатричний експерт також встановив, що підозрюваний знаходиться в стані тимчасового хворобливого розладу психічної діяльності.

Нагадаємо, страшне вбивство сталося на вулиці Маршала Рокоссовського. Спочатку стосовно затриманого збиралися відкрити справу за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...