Російська співачка з бази "Миротворця" несподівано прозріла щодо Криму

Олена Свірідова побачила в Феодосії... "махровий совок".

Олена Свірідова. Фото: sevas.com.

Відома російська співачка Олена Свірідова, яка перебуває в базі злочинців українського центру "Миротворець", висловилася про "махровий совок" в окупованій Росією Феодосії. Пост про враження від поїздки в Крим вона опублікувала на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"Яке ж пекельне пекло в Феодосії! І таке ж пекло в головах моїх співгромадян. Опа-опа-опа-па, тиц тиц тидидиц, вікна в Гранд-готелі, в якому я опинилася за явно злою волею доль, виходять на набережну, де п'ють вино і гуляють всю ніч до ранку відпочивальники. Чому це тільки так? тільки шинок? Чому тут такий махровий совок? На вулиці 2017 рік", - написала вона.

Артистка зазначила, що відпочивати модно і в інші способи - не тільки з такою музикою і криками.

"Я близька до вбивства співака, який зараз стелить закоханим поля і змушує корчитися в муках не тільки мене, а й бунтівний дух Висоцького", - підсумувала Свиридова.

Нагадаємо, Свиридова не тільки регулярно відвідує окупований півострів, а й є членом громадської ради з будівництва Кримського мосту від міста Керчі.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...