Російська студентка журфаку захистила диплом по темі "Он вам не Димон"

Науковий керівник дівчини написала поганий відгук, вислала його в останню ніч і на захист не прийшла. Але навіть незважаючи на це, дівчина захистила диплом на відмінно.

У Росії студентка захистила диплом по темі «Он вам не Димон». Фото: YouTube.

Студентка журфаку Уральського федерального університету Анна Веселова захистила диплом, частина якого була присвячена фільму «Он вам не Димон» Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що науковий керівник студентки - професор кафедри періодичної преси Марина М'ясникова - виступала проти згадки в дипломі імені опозиціонера і забороняла розбирати його фільм, побоюючись, що про це можуть дізнатися і «когось можуть звільнити». Вона також погрожувала студентці написати поганий відгук на диплом.

В результаті Веселова послухалася професора лише частково - вона залишила текст диплома таким, яким він був (з розбором фільму Навального), але на захисті не стала згадувати про розслідування ФБК, обмежившись в якості прикладів іншими картинами. Проте Мясникова «все одно написала поганий відгук, вислала його в останню ніч і на захист не прийшла». Незважаючи на це, дівчина захистила диплом на відмінно.

Повідомляється, що тема диплома звучала так - «Маніпулятивні технології в ЗМІ». Фільм Навального згадувався в роботі як один з яскравих прикладів маніпуляції почуттями глядачів, котрим навіюють «зневажливе ставлення до прем'єр-міністра» країни Дмитра Медведєва і закликають «до дії».

Нагадаємо, фільм «Он вам не Димон» був опублікований Фондом боротьби з корупцією Олексія Навального 2 березня цього року. У ньому, зокрема, йшлося про «таємну імперію» прем'єр-міністра Дмитра Медведєва, що нібито складається з елітної нерухомості, земельних ділянок, яхт, агрокомплексів і виноробства.

Також у фільмі стверджувалося, що олігарх Алішер Усманов подарував Медведєву розкішну садибу в Знам'янському. У ФБК такий подарунок визнали хабарем. Сам Усманов подав на Навального до суду і виграв його. Опозиціонера зобов'язали видалити фільм, проте Навальний відмовився це зробити

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...