Російська ведуча прогнозу погоди з п'ятим розміром бюста поскаржилася на нелегкий тягар слави

Навіть на кастинг 43-річна жінка прийшла у мереживній відвертій сукні.

Обличчя челябінського прогнозу погоди - Лариса Сладкова. Фото: vdnews.orgРосійська ведуча прогнозу погоди з челябінського каналу Лариса Сладкова поскаржилася на невихованих шанувальників і розповіла про свій кастинг на роботу. Сладкова стала зіркою Інтернету через відео з випусками погоди, які дівчина розкуто веде у відвертому одязі. Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

43-річна жінка поскаржилася, що навколо неї багато невихованих людей, які поводяться з нею неетично і називають трансвеститом. Саме через надокучливих людей вона неохоче спілкується з журналістами і не веде сторінки в соціальних мережах.

"Це пов'язано з негативною реакцією на мої передачі. Знаєте, навколо дуже багато невихованих людей, неприємно буває з ними спілкуватися. Я перевиховувати нікого не збираюся. Загроз поки немає, але деякі поводяться неетично ... Хтось пальчиком тикає, хтось то регоче. Коротше, люди ведуть себе не дуже культурно. Пишуть різні коментарі. Наприклад, що я трансвестит, і все в цьому дусі ", - розповіла Сладкова.

Вона також поділилася тим, як отримала свою роботу - на кастинг прийшла випадково, а журі здивувала своїм зовнішнім виглядом. "Навіть на відео з кастингу можна побачити, що я спочатку себе так піднесла. Я особисто бачила прогноз погоди саме так. На кастинг я теж прийшла в мереживній білій в'язаній сукні, а внизу був купальник. Інші конкурсантки були абсолютно по-іншому одягнені: звичайно , хтось із них і зовсім строго. На їх фоні я, звичайно, виділялася ", - додала ведуча.

Шпигувала за понтонними переправами ЗСУ: СБУ затримала підозрювану, яка працювала на ворога на Донеччині

вівторок, 30 квітень 2024, 10:50

Служба безпеки повідомила про підозру жительці Донеччини, яка співпрацювала з Росією та шпигувала за понтонними переправами ЗСУ в регіоні. Про це повідомляє СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що затриманою виявилася 25-річна місцева житель...

Вручатимуть навіть обмежено придатним? Які зміни чекають на українців з 18 травня

вівторок, 30 квітень 2024, 10:30

Новий закон про мобілізацію в Україні набирає чинності з 18 травня, і в ньому дійсно будуть положення, про які попереджають юристи - зокрема, про те, що повістки зможуть "виписувати на коліні". Про це йдеться в матеріалі "РБК-Україна", передають Патрі...