"Російське місто" кажете?! У Ялті комунальники змушені фарбувати асфальт через дії українських патріотів

Для того, щоб зафарбувати українську символіку фарба у комунальників знайшлася, а для іржавих трансформаторів її традиційно немає.

Ілюстрація:provodka.ho.ua

У Ялті комунальники зафарбували асфальт на проїжджій частині, тому що раніше невідомі намалювали на цьому місці прапор України. Про це повідомила в Facebook місцева жителька, зазначають Патріоти України з посиланням на События Крыма.

"Два дні тому тут були намальовані українські прапори. Сьогодні вони всі зафарбовані. Асфальт фарбують!!! Фарба є. Коробки трансформаторів і електролічильників стоять іржаві і нефарбовані. На це грошей і фарби немає. Хочеш охайний вигляд на вулиці - малюй всюди українські прапори" , - іронізує мешканка Ялти.

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...