Російські бойовики зосереджують свою техніку під Ясинуватою

На окупованих територіях Донецька терористи укріплюють свої позиції.

Фото: http://uapress.info/

На території окупованої частини Донецької області спостерігається суттєве підсилення підрозділів російсько-терористичних військ, передають Патріоти України з посиланням на «Пресу України».

Як зазначив в соціальній мережі координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, протягом останнього тижня спостерігається посилення груп бойовиків так званої самопроголошеної «Донецької народної республіки» поблизу Дебальцево та Горлівки. Командування бойовиків перекинуло сюди мотострілецьку бригаду та артилерію.

«В цілому звертає на себе увагу подальше посилення Дебальцевської групи і «Горлівського гарнізону» російсько-терористичних військ - фактично в цей район протягом останнього тижня перекинута мотострілецька бригада супротивника з усіма доданими силами і засобами, включаючи артилерію», - зазначається в повідомленні Дмитра Тимчука.

В районі села Спартак та Ясинуватої українська розвідка знову зафіксувала появу артилерійських підрозділів бойовиків. У цих селах терористи зосередили по артилерійського дивізіону. Також координатор зазначає, що підсилюються 3-я і 7-я омсбр «1-го АК ДНР» (ОК «Донецьк»).

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...