Російські ЗМІ ніяк не наважаться сказати правду своєму народу про "неучасть" у Олімпіаді

Кремль в пошуках ворога: буде то МОК, чи WADA, чи ЦРУ – поки остаточно не вирішено.

Десять країн світу попросили відсторонити Росію від Олімпіади-2016. Фото: ukrinform.uaРосійський блогер Андрій Мальгін у своєму блозі на LiveJournal висміяв подачуновин російськими ЗМІ про прийняття рішення Міжнародним олімпійським комітетом щодо участі спортсменів з РФ в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро, повідомляють Патріоти України.

Спочатку блогер приводить вищевказану новину на сайті російського інформагентства "Интерфакс", яке було названо так: "МОК прийняв рішення про участь Росії в Олімпіаді в Ріо":

"Рішення про участь російської збірної в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро вже прийнято, повідомляє в неділю телеканал "Росія-24" з посиланням на свої джерела. За даними телеканалу, воно буде оголошено найближчим часом", - опублікував новину Мальгін.

Потім він показав, як дана новина подається на каналі "Россия-24":

"МОК не буде відстороняти російську збірну від Ігор-2016 сьогодні, 24 липня. За даними джерела Sovsport, в неділю комісія прийме тільки проміжне рішення. Джерело також розповіло, що питання про допуск конкретних спортсменів і команд переадресують міжнародним федераціям. Вони, в свою чергу, повинні будуть сформулювати свої вимоги для конкретного виду спорту. На їх основі будуть прийматися остаточні рішення", - написав блогер. Залишається додати, що світові ЗМІ вже заявили про те, що РФ повністю усувають від Олімпіади-2016.

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...