Російську медалістку - любительку допінгу Юлію Єфімову засвистали в Ріо

Схоже, свист під час виступів російських спортсменів на Олімпіаді-2016 стає трендом.

Момент істини. Фото: ЖЖ.

Під час інтерв'ю з журналістами російська плавчиня Юлія Єфімова, яка завоювала срібну медаль на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро на дистанції 100 метрів брасом, не змогла стримати сліз від образи, пишуть Патріоти України з посиланням на Економіку від Пророка.

Як повідомляють сьогодні російські ЗМІ, напередодні росіянка зазнала потужного тиску з боку суперниць, незадоволених її допуском до Ігор, і уболівальників на трибунах, які освистували її при кожній появі в басейні, в тому числі, і під час фіналу.

Після нагородження обидві американки, які посіли перше і третє місце, не привітали Єфімова з медаллю.

«Для мене дуже важко було плисти на цих Олімпійських іграх і особливо сьогодні. Ви просто не уявляєте, що я пережила протягом останніх тижнів», - зізналася вона після фіналу.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що на Олімпіаді-2016 освистали російських плавців, інцидент стався перед початком фіналу кролевої естафети 4 по 100 метрів.

Також олімпійську збірну ганебної путінської Росії зустріли свистом і обуреним гулом на стадіоні «Маракана» під час церемонії відкриття Олімпіади-2016.

Причини такого ставлення вболівальників до російських спортсменам очевидні. По-перше, Росія вляпалася в грандіозний допінговий скандал. По-друге, всім в світі і, в тому числі, уболівальникам в Ріо прекрасно відомо, що фашистська Росія більше двох років тому почала і продовжує донині військову агресію проти України.

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...