Олімпійський тролінг: У Ріо глядачі освистали російських плавців

Вболівальники на трибунах почали свистіти лише при вигляді російських плавців Андрія Гречина, Данила Ізотова, Володимира Морозова і Олександра Сухорукова.

Глядачі бойкотують російських спортсменів. Фото: rsport.ru.

Глядачі кролевої естафети на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро освистали учасників російської команди після того, як спортсмени вийшли у фінал змагань, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Глядачі почали свистіти, коли російські спортсмени Андрій Гречин, Данила Ізотов, Володимир Морозов і Олександр Сухоруков вийшли до води для участі в естафеті 4 по 100 метрів.

Під час змагань росіяни посіли четверте місце. Золоту медаль виграли американці, срібло - французи, а бронзу - австралійці.

Після двох днів Олімпіади збірна Росії займає в медальному заліку сьоме місце з однією золотою, двома срібними та двома бронзовими медалями. Лідирують США, Китай і Австралія.

Збірну Росії допустили на Олімпіаду на тлі допінгового скандалу. Міжнародне антидопінгове агентство звинуватило російських спортсменів в масовому прийомі допінгу і запропонувало відсторонити від Ігор-2016 всіх росіян. Однак до змагань не допустили тільки команду легкоатлетів.

Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...

Зниклі авто, прострочені продукти і булінг: Академія сухопутних військ опинилася у центрі гучного скандалу

субота, 11 травень 2024, 14:54

Тимчасова слідча комісія виявила численні порушення в Академії сухопутних військ. Про це у своєму Facebook повідомив сержант 72-ї бригади ЗСУ імени Чорних запорожців Віктор Пилипенко, передають Патріоти України. За його словами, напередодні відбулося п...