Російський актор та телевидучий Дмитро Нагієв розповів, за що любить та ненавидить Львів та Одесу

Відомий актор запевнив, що дуже поважає Україну.

Дмитро Нагієв. Фото:censoru.net

Російський актор Дмитро Нагієв згадав про свою роботу в Україні, висловивши своє ставлення до українських міст. Про це він розповів в інтерв'ю виданню Сегодня, передають Патріоти України.

"Я раніше часто бував у Києві, але, на жаль, лише на закритих корпоративних вечірках. Зате дуже люблю Львів за його старовинні будинки і вулички, але і ненавиджу за совкову розруху. Мені боляче дивитися, як помирають всі його прекрасні особняки. Вони ж обсипаються просто на очах – і ніхто цим не переймається!

Та ж історія з Одесою. Прекрасне місто – і в довершеному запустінні. А ці убогі новобудови та розважальні центри в центрі … Прикро. А взагалі я дуже поважаю Україну.

Єдине, що мене в ній бентежить, – жорсткість і бикуватость 90-х. Вся ця молодь, що вічно смокче пляшки пива. Хамство на вулицях. Скло і бруд скрізь. Я в Європі люблю бігати на пляжах – чистота, пісочок. А в тій же Одесі – п'яні тіла біля моря о п'ятій ранку. Це ж страшно", – поділився Нагієв.

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...