"Быстренько собрал чемодан, пошёл на вокзал и уехал в Россию!​" - Ізя Штайман до Бистрякова

Така порада стала реакцією на інтерв'ю композитора, яке той дав журналісту Гордону.

Володиимр Бистряков. Фото:Gordonua.com

"В Україні досі не так, як в інших країнах, де за знущання з правди, згідно закону, треба відповідати у суді." Про це пише на сайті Укрінформ Сергій Тихий, передають Патріоти України, продовжуючи:

Черговий сплеск емоцій навколо інтерв’ю, яке журналіст і депутат Дмитро Гордон взяв у композитора і шоумена Володимира Бистрякова, вкотре нагадав про загальновідому народну мудрість про те, чого не треба зачіпати, аби не зіпсувати запах навколишнього середовища. Гордон не послухався – зачепив - от і маємо те, що маємо... В ефірі 112-го Україна почув і про те, що це вона напала на Донбас, а не Росія на Україну і що в Криму навесні 2014-го все було росіянами зроблено по закону, і взагалі, - Крим – це Росія.

Навіщо Гордону був такий на 100% прогнозований у своїх висловлюваннях ( з певних тем) гість – це не наша сьогодні тема. Але давайте припустимо, що тут спрацював професійний інстинкт інтерв’юера: справа не в тому, що буде сказано – то діло десяте, а в тому, хто саме говоритиме, наскільки розкручений у медіа об’єкт.

Отже, хто такий заслужений артист УРСР Владімір Бистряков? Є в дипломатії такий термін – «почесний консул» - це громадянин країни перебування, який забезпечує представницьку функцію і комунікацію з місцевими елітами. Так от, Бистряков - це уже більше 30-ти років почесний консул «яскравої, талановитої , творчої столичної Москви» -в «тьмяно-провінційному, але все одно дуже милому Києві».

У нас, нема де правди діти, крім Бистрякова, такого народу ще вистачає, хоч і стало за ці роки істотно менше. Ці люди давно, можна сказати – завжди – жили, живуть і, звісно, хотіли б і надалі так жити - з головою, повернутою у бік Москви: там для них було і залишається «справжнє життя» , там наука, там можливості, спілкування, театр, література, кіно...

Війна поставила їх перед вибором: або-або. Звісно, за три з половиною роки, які пройшли від початку україно-російської війни, людина, яка має освіту, розум, честь і совість, могла би зробити для себе певні висновки, незважаючи, навіть, на те, в якому середовищі вона зростала, що і як вона думала колись.

З Бистряковим такого не сталося: надто вже, це видно з усього, було йому комфортно і затишно у ролі «почесного консула». Та й робити настільки різкі розвороти в 70-літньому віці – теж під силу далеко не кожному.

У свою чергу на такі заяви Бистрякова відреагував відомий блогер Ізя Штайман.

"Быстренько собрал ЧЕМОДАН, пошёл на ВОКЗАЛ и уехал в РОССИЮ!" - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...