Російський терорист намагався підірвати літак у Швейцарії

Громадянин Росії мав намір підірвати бомбу на борту літака російської авіакомпанії "Аерофлот", де перебувало 115 пасажирів.

Фото:http://www.reuters.com/

В аеропорту Женеви затримали громадянина Росії, який мав намір підірвати бомбу на борту літака. Про це інформує Reuters з посиланням на заяву міської прокуратури, передають Патріоти України.

На борту літака російської авіакомпанії "Аерофлот" перебувало 115 пасажирів. Лайнер летів за маршрутом Женева-Москва.

Сигнал про можливу бомбу надійшов від співробітників на стійці оформлення квитків. Авіакомпанія вже заявила, що пасажирам нададуть інший борт. Експерти-вибухотехніки перевіряють літак.

Ймовірного терориста заарештували. Ним виявився громадянин Російської Федерації.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...