Російських бойовиків, затриманих під Широкіно, обміняють на українців

СБУ тільки сьогодні висуне звинувачення російським бойовикам, захопленим 27 червня.

Вісьмох бойовиків, затриманих у районі села Широкине на Донеччині у вівторок, 28 червня, збираються обміняти на максимальну кількість наших заручників, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Є закон, в рамках якого ми діємо, є статус затриманих, які підозрюються в скоєнні злочинів за певними статтями КК. Ми не можемо просто утримувати цих людей. У них є певний статус, і сьогодні (29 червня. - ред.) вже будуть їм висунуті звинувачення. Ми будемо робити все, щоб ті, хто скоює злочини проти цілісності України та ототожнює себе з так званими самопроголошеними республіками, щоб ми, передаючи їх туди, могли в рамках мінських домовленостей забирати максимальну кількість наших заручників", - заявив радник глави Служби безпеки України Юрій Тандит.

Нагадаємо, у суботу, 27 червня українські військові поблизу Маріуполя взяли у полон 8 бойовиків незаконних збройних формувань. Під час сутички, кремлівські найманці зазнали втрат.


Нардепка Безугла привітала ДПСУ з професійним святом і відразу... образила

вівторок, 30 квітень 2024, 20:27

Народна депутатка Мар'яна Безугла привітала ДПСУ з Днем прикордонника і одразу ж розкритикувала Службу. Які претензії до прикордонників має невгамовна нардепка, вона написала у Facebook, передають Патріоти України. Безугла нагадала, що нещодавно чисель...

"Хейтер медійників та ворог свободи слова": Національна спілка журналістів закликає ЗМІ бойкотувати нардепку Безуглу

вівторок, 30 квітень 2024, 19:42

Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко та громадське об'єднання «Медіарух» висловилися на захист «Суспільного» і закликали припинити політичні атаки і тиск на мовника. Таким чином вони відреагували на закиди народної депутатки ...