Заробітчанам Путіна не поталанило: «Наши взяли 8 орков в плен. Уже допросили» - волонтер

Українські військові поблизу Маріуполя взяли у полон 8 бойовиків незаконних збройних формувань. Під час сутички, кремлівські найманці зазнали втрат.

Відповідне повідомлення опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі український волонтер, яка проживає в прифронтовому місті Лілія Болбат, повідомляють Патріоти України.

«Наші взяли 8 орків в полон. Уже допитали! До того ж у орків 3-200. Ось тому і луплять вже 5 годину по наших позиціях. А чи не х. Шастати !!! Слава Українським захисникам !!! Хлопці Червня - респект! »- написала волонтер.

"На Маріупольському напрямку наші взяли в полон 8 бойовиків. Протягом декількох годин у відповідь за таку витівку працюють міномети. При зустрічі бойовиків з захисниками України, вони зазнали втрат у вигляді 3-200х. Тепер обмінний фонд поповнився, сподіваюся найближчим часом побачити наших хлопців, яких повинні поміняти ", - підтвердити інформацію координатор "Стоп Терор" Семен Кабакан.

Також у соцмережах привітав українських бійців з проведенням успішної бойової операції колишній лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош.

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...