"Рот закрий свій паршивий!": На Житомирщині розгорівся скандал у школі, в якій під час уроку вчителька образила учня (відео)

Думки користувачів мережі після побаченого розділилися.

Скрін відеоУ Новограді-Волинському Житомирської області розгорівся скандал у школі через вчительку, яка образила учня під час уроку. Відповідне відео опублікував Сергій Сергійович на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"У Новограді-Волинському вчитель проводить урок, це відбувається в "Демократичній школі". І це не перший раз. Як на це дивляться батьки? А директор в цій школі є, чи їй наплювати на це? Задумайтеся, батьки, як ваших дітей виховують!" - написав він.

На кадрах ролика відображено, як вчителька ображає одного з учнів і кидає в нього портфель. А іншому школяреві, який заступився за однокласника, радить "рот закрити свій паршивий". Однак їх думки про ситуацію розділилися.

"Давайте почнемо з того, що ви не розібралися в проблемі і скидаєте відео. Учень бігав по класу без причини. Це раз. По-друге, давайте виховувати своїх дітей, а не скидати все на вчителя. Дівчатка більш-менш виховані, але пацани - це ж взагалі відірви і викинь", - пишуть користувачі.

"Немає причини, по якій почався конфлікт. Справа в тому, що діти зараз жахливо невиховані і це не школа не навчила, а результати виховання, якого не було вдома. Учитель не має рації в тому, що кинула портфель в учня", - вважають в коментарях.

"Звільнити її до чортової матері, раз не вміє справлятися з дітьми без образ", - відзначили в мережі.

Адміністрація школи запевнила, що знає про інцидент і розбирається з ним. "Дана ситуація стала для всіх нас прикрою несподіванкою. Молода вчителька тільки кілька місяців працює в нашій школі за сумісництвом. Маємо глибоке переконання, що вчитель завжди повинен стримувати себе, яка ситуація б не склалася.

Також відстоюємо позицію, що в разі виникнення будь-якої конфліктної ситуації, вирішувати її потрібно в школі. І тільки в разі відмови з боку адміністрації у вирішенні, в разі несправедливого рішення, надавати їй широкого розголосу", - сказано в повідомленні.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...