"Розчленували берізку": У окупованому Криму видали перл про "бандерівські лісопилки" (відео)

Користувачі соцмережі у коментарях шоковані маразматичним роликом.

Пенсіонерка розповіла про "розчленовану" берізку. Фото: скріншот з відео.

В окупованому Севастополі місцева жителька розповіла жахливу історію про те, як комунальники "розчленували" берізку. При цьому жінка якимось чином пов'язала ситуацію з українськими Карпатами, де, за її словами, "бандерлоги і українські фашисти так само розпилювали на шматки людей на лісопилці", і закликала всіх до анафеми, передають Патріоти України.

"Шок! Комунальники в Севастополі розчленували берізку, як бандерівці розчленовували людей на лісопилках! Розпиляли символ Росії, як юну дівчину! Анафема всім вам! Новий шедевр пропаганди, гідний конкурувати з розіп'ятим хлопчиком", — підписав відео блогер Денис Казанський.

Користувачі соцмережі у коментарях шоковані маразматичним роликом. "Знімальна група не поцікавилася, як далеко від цього місця найближча психлікарня?", "Я щось не зрозумів. Берізку розпилили росіянци, а винні карпатські розчленовувачі", "Берізка у трусиках, футболці", "Путін берізки пиляє, а винні бандерлоги!", — пишуть люди.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...