Розділити долю сестри: у Росії Віра Савченко має намір так само оголосити сухе голодування

Сестра української льотчиці пояснює своє рішення бажанням контролювати стан Наді.

Віра Савченко. Фото: 112.ua.

Віра Савченко має намір так само, як і сестра Надія, відмовитися від води і їжі. Про це вона повідомила журналістам після побачення з Надією, передає кореспондент Цензор.НЕТ з Новочеркаська Ростовської області, передають Патріоти України.

У четвер, 3 березня, Віра зустрічалася з Надією в СІЗО-3 Новочеркаська Ростовської області РФ. Після повідомила, що можливо також почне сухе голодування. "Може варто буде так само, як вона не вживати рідини, їжі, щоб розуміти, як вона себе почуває. Таким чином я зможу контролювати її стан".

Також Віра повідомила, що Надія збирається просто постійно лежати, щоб економити енергію. І описала стан сестри: "Спокій. Був страх, зараз вже не боїться. Лікарі можуть це назвати психологічними змінами в зв'язку з довгим голодуванням, але це вже втома і Надя пішла ва-банк. Було багато планів у нас про те, як вийти звідси, але всі вони зазнали краху, це її останній план. Їй вже все одно". Віра Савченко додала, що повертається в Україну з надією почути "якусь конкретну домовленість від політиків".

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...