Розкіш під час кризи: Мережу вразили кадри московського весілля вартістю в десятки мільйонів євро (відео)

Наречена Хадіжа Ужахова була одягнена в сукню від бренду Elie Saab вагою 25 кг, приблизна вартість якого становить 1 млн руб.

Наречена Хадіжа Ужахова в сукні за мільйон рублів. Фото: Life News.

У Москві відбулося пишне весілля сина мільярдера Михайла Гуцерієва, на якому тільки на концерт зірок світового рівня було витрачено понад десяти мільйонів євро. На торжестві виступили зірки Дженніфер Лопес, Стінг і Енріке Іглесіас, Алла Пугачова. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Мільярдер Саїд Гуцерієв і Стінг. Фото: spletnik.ru.

Наречена Хадіжа Ужахова була одягнена в сукню від бренду Elie Saab вагою 25 кг, приблизна вартість якого становить 1 млн руб.

Генерації не вистачить? Що чекає на українців під час опалювального сезону

субота, 4 травень 2024, 9:54

Протягом найближчих двох-трьох років українці щозими та щоліта відчуватимуть брак електропостачання. Про те, що очікує громадян України після ударів ЗС РФ по енергогенерації, директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко розповів на порталі ...

В Україні можуть примусово вилучати житло для потреб ЗСУ: Названо умови

субота, 4 травень 2024, 9:52

В Україні можуть примусово вилучати майно для потреб Збройних сил під час війни. Це стосується зокрема житла і транспортних засобів, передають Патріоти України. Відповідну норму закону сьогодні активно обговорюють у ЗМІ та телеграм-каналах. Втім, як р...