Розпороли живота: У Києві жорстоко вбили учасника АТО

У Києві у квартирі жорстоко вбили чоловіка - учасника АТО. Про це заявили у правоохоронних органах, повідомляють Патріоти України.

Тіло чоловіка, з численними проникаючими ножовими пораненням виявили у ванній кімнаті. У покійного також розпоротий живіт.

Наразі відомо, що загиблий - громадянин України, 1996 року народження, учасник АТО. Інші відомості та обставини скоєння злочину встановлюються слідством. Розпочато досудове розслідування за ст. 115 КК Україні (умисне вбивство). Встановлюються причетні до злочину особи.

Джерело: УНН

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...