Розповідь радника Президента про зустріч з ветераном Другої світової підірвала мережу (фото)

Юрій Бірюков розповів про 90-річного ветерана, який жорстко коментує політику Путіна та залишається справжнім патріотом

Фото: "Фейсбук"

Радник Президента України, Юрій Бірюков, на своїй сторінці у соцмережі розповів про випадкову зустріч з ветераном Другої світової війни, який різко розкритикував політику Путіна. Допис Бірюкова зібрав тисячі лайків. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Такая странная история. Стою, жду сына. На лавочке сидит пожилой-пожилой дед, причитает.

Подошел, расспросил. А дед поломал ключ, пытаясь открыть дверь, и не знает как попасть домой. Говорит - надо милицию вызвать, вдруг там замок воры поломали, вдруг ограбили.

Ааа, вспооомнил: #звонокжукову!

Пока ждали патрульных (11 минут), разговорились. Деду 90 лет! Летал на Пе-2, прошел всю войну. Потом Ту-16. А потом - гражданская авиация.

Сидит, что-то тихо бормочет. А потом очень отчетливо:

- Опять война, как так? А Путин - ху#ло!

Почему-то комок в горле.

UPD в 23:07 от Євгеній Жуков, отчет от экипажа:
=========================================
Обратился гр. Бирюков, а так же дворник дома ХХХ по ул Саксаганского по спецлинии 102: на улице находится ветеран войны гр. ХХХ 01.01.1926 г.р., прописан Киев. Саксаганского ХХХ кв Х, который не может попасть в квартиру, по его мнению в квартире кто то есть.

По прибытию на место, определили что замок сломан механическим действиями (ключ не открывает).. Квартира на сигнализации. Признаков взлома нет. Вызвали службу по вскрытию замков, ожидаем вместе с дедушкой. Родственников в Киеве у него нет.

Дедушка домой попал. Завершаем задание. Следов взлома, и кражи нет!
=========================================

Маршал, спасибо и тебе, и пацанам. И деду", - написав Бірюков.

"Ну якщо дід у 90 років розуміє, що Путін х@@ло, то все норм! Прорвемося!", "Батько, царство небесне,перевертається і місця не знаходить там. За живих ветеранів і говорити не доводиться", "О! Рідний під'їзд і стіни. дідусь з другого поверху, той ще пустун. Добре, що не зустрівся генерал-пенсіонер, який живе там, у фейсбуці б пристойних слів не вистачило. Дідусь місцевий і говорить правду", "Дедулi всіх благ", "Людина з великої літери! Дай Бог йому здоров'я!", "Добрий дід, все розуміє", - коментують допис користувачі мережі.


Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...