"Розумієте, не гумова ж будівля": У РФ чиновник не пустив ветеранів на концерт (відео)

Скандал розгорівся в Єкатеринбурзі.

Скрін відео

У Єкатеринбурзі розгорається скандал після публікації аматорського відео, на якому ветеранів 9 травня не пускають на прийом в їхню честь. Про це пише Радіо Свобода, інформують Патріоти України.

Як йдеться у відео, кільком ветеранам не дісталося запрошень. Співробітник адміністрації губернатора їх не пустив до будівлі, так як їх не було в списках запрошених, які поширювалися через ради ветеранів, передає .

"Хто вам сказав сюди прийти?", - звертається чиновник до ветеранів.

"Там же стільців обмежена кількість. Ось скільки стільців стоїть, стільки й будемо приймати людей. Зараз коли всі зайдуть за списками... (...) Розумієте, не гумова ж будівля", - звернувся співробітник адміністрації до ветеранів.

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...