Розваги п'яної компанії: Мешканці Сум обстріляли машину з дитиною та авто патрульної поліції (фото)

Затриманим загрожує покарання у вигляді сплати великого штрафу або обмеження волі на строк до п'яти років.

Авто з дитиною в салоні стало жертвою розваг п'яної компанії у Сумах. Фото:https://su.npu.gov.ua/

У Сумах місцеві жителі обстріляли машину з чотирирічною дитиною і авто патрульної поліції з вікна квартири в багатоповерховому будинку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції у Сумській області, передають Патріоти України.

Як стало відомо, за словами матері дитини вона разом з сином приїхала на автозаправку і несподівано почула дзвін розбитого скла.

"Обернувшись, вона побачила наляканого сина, всього обсипаного склом. Ірина вибігла з машини і одразу помітила на балконі п'ятого поверху однієї з багатоповерхівок кількох людей, один з яких цілився з пістолета в її напрямку", - повідомили у відомстві.

Відзначається, що в цей час повз проїжджав автомобіль патрульної поліції. Поліцейські на вимогу жінки зупинилися. Другий постріл вже призначався машині правоохоронців.

Патрульні визначили квартиру, з якої велася стрілянина, і викликали на допомогу суміжні наряди і слідчо-оперативну групу.

Зловмисників затримали. Ними виявилися 31-річний власник квартири і його гості - раніше неодноразово судимий 39-річний місцевий житель і його 33-річна подруга. Всі вони перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння.

У поліції також уточнили, що компанія спробувала позбавитися від пістолета, однак правоохоронці знайшли його в кущах під будинком і направили на експертизу.

Затриманим загрожує покарання у вигляді сплати великого штрафу або обмеження волі на строк до п'яти років.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...