"Розвод" чистої води: Київських водіїв попередили про новий вид обману

Шахраї б'ють по колесах авто, щоб спрацювала сигналізація і господар машини вийшов до них на вулицю. Після чого законного власника транспортного засобу починають "пресувати".

Київських водіїв попередили про новий вид обману. Фото: ЖЖ.

У Голосіївському районі столиці почали орудувати шахраї, які намагаються "розвести" водіїв автомобілів, стверджуючи, що нібито в їх машинах знаходяться чужі речі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"27 березня потрапив (не тільки я, а й інші автомобілісти) в дуже неприємну ситуацію в своєму дворі. Все відбувалося на вулиці Голосіївська і початку проспекту Науки", - написав на своїй Facebook-сторінці киянин Ігор Сорока.

Опубліковано Igor Soroka 28 березень 2016 р.

За його словами, в даному районі почала орудувати група осіб кавказької національності, які "ходять і заглядають в машини".

"Вони б'ють по колесах, перевіряють "сигналку", і роблять все, щоб господар вийшов до них на вулицю. І тоді його починають "пресувати". А легенда, яку вони пред'являють, така: один з них показує екран телефону, що, мовляв, GPS показує, що у вашій машині знаходяться його речі (реєстратор, магнітола, навігатор і так далі). "Розвод" чистої води. Такий "прес" трапився в одному з дворів на вулиці Голосіївська. І коли один з власників авто, який після спрацювання сигналізації вийшов на вулицю, після їх наїздів не розгубився і відразу викликав поліцію, то вони відразу пішли, мовляв, їх таксі чекає", - зазначив Сорока.

При цьому, за словами киянина, в його випадку шахраї "ще далі пішли". "Вони дізналися, де я живу, в якому парадному, і стали ходити і дзвонити, мовляв, уже в моїй машині знаходяться їхні речі. І таку легенду вони кажуть всім", - попередив киянин.

Він додав, що після даних випадків місцеві жителі бояться залишати автомобілі у дворах. "Багато люей, які ставили машини в нашому дворі, в ту ніч перегнали на стоянку", - підсумував Ігор.

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...