Рудьковський знайшовся, на "Золотій козі": Пропалий екс-міністр, екс-соціаліст та екс-регіонал перетворився на фотохудожника молодих старлеток (фотофакт)

Номер в готелі, у якому зупинився колишній голова Соцпартії, стартує від 6,7-10 тисяч гривень за добу залежно від сезону.

Микола Рудьковський. Фото:tabloid.pravda.com.ua

Колишній народний депутат, екс-регіонал та екс-голова Соцпартії Микола Рудьковський відпочивав в елітному готелі Chateau de la Chevre d'Or ("Шато Де Ля Шевр Д'Ор" – "Замок Золотої Кози"), що розташований у селищі Ез на Лазуровому узбережжі у Франції. Номер в цьому готелі стартує від 6,7-10 тисяч гривень за добу залежно від сезону. Джерела ТСН повідомляють, що Рудьковський відпочивав у компанії брюнетки, яку фотографував на свій телефон на тлі моря, зазначають Патріоти України.

Микола Рудьковський фотографує брюнетку в готельно-ресторанному комплексі "Замок Золотої Кози"

Улітку цього року колишній голова ПрАТ "Нафтогазвидобування" Олег Семінський стверджував, що Рудьковського вже два роки немає в Україні, пише Українська правда.

"Він виїхав після того, як програв вибори до Верховної Ради на своєму рідному окрузі в Козелецькому районі Чернігівської області. Зник Рудьковський одночасно з арештом Єриняка (представник кримінального світу, який відомий як "Молдаван") наприкінці 2014 року", – розповів Семінський.

Нагадаємо, п'ять років тому, у липні 2011-го, у "Замку Золотої Кози" також відпочивала тодішня радниця Януковича та екс-депутатка Ганна Герман, пише Цензор.НЕТ. Готельно-ресторанний комплекс відноситься до 5-зіркових. Номери під час курортного сезон там коштували від 340 до 2900 євро.

Комплекс розташований у мальовничому селищі на висоті 400 метрів над рівнем моря, а його ресторан має дві зірки Michelin, що є ознакою надзвичайного престижу і захмарних цін. Готель розташований неподалік Ніцци і зовсім недалеко від князівства Монако.

На початку 2016 року найбільша в Україні приватна газовидобувна компанія ПрАТ "Нафтогазвидобування", контрольний пакет якої належить енергохолдингу ДТЕК мільярдера Ріната Ахметова, змінила структуру власності.

Якщо раніше Рудьковському належало 16,6475% акцій "Нафтогазвидобування", то після зміни структури власності його вплив був зведений до нуля.


В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...