Руйнівна негода: Під час шторму в Одесі загинула літня жінка (відео)

Смертельний інцидент стався на очах у чоловіка загиблої. Він зараз перебуває у шоковому стані.

Шторм в Одесі. Фото: скрін відео

В Одесі від потужного вітру впало дерево і смертельно травмувало 79-річну жінку на вулиці Космонавтів. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Одеси і міськради, інформують Патріоти України з посиланням на канал 24.

На місце інциденту прибула "швидка" і констатувала смерть жінки. На жаль, смертельний інцидент стався на очах у чоловіка загиблої. Він зараз перебуває у шоковому стані.

Південна Пальміра потерпає не стільки від сильного дощу, як від сильного вітру, швидкість якого досягає 20-22 м/с. В результаті негоди з самого ранку в місті падають дерева, і за станом на 13:00 впали два підйомні крани.

Як відомо, в Одесі та області на середу оголошено штормове попередження.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...