"Руска к*рва, олє, олє, олє!": У Празі вболівальники "Динамо" пройшлися маршем із хітом про РФ (відео)

До речі, неперевершений хіт "Путін-х*йло" з'явився на світ завдяки українським вболівальникам.

Фото:скрін відео

Перед матчем третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між "Славією" та "Динамо", який відбудеться в Празі сьогодні, 7 серпня, в мережі з'явилося цікаве відео з фанатами. Відео було опубліковано на сторінці "Записки динамівців - журнал біло-синіх" на Facebook, зазначають Патріоти України.

На відео вболівальники йдуть по Празі і співають пісню "Руска курва". "В ці хвилини в Празі", - повідомляється в підписи до відео.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...