"Рускій мір" вбиває всюди, де тільки може: Стало відомо, ким був застрелений в Одесі нападник на поліцейських (фото)

Зловмисник - відомий у місті проросійський діяч, який називав себе членом “партії Сталіна”, а в 2010-му намагався балотуватися у мери Одеси.

Валентин Дорошенко. Фото:Думская

Валентин Дорошенко, який поранив в Одесі трьох поліцейських і був убитий – відомий одеський проросійський діяч. Дорошенко називав себе членом “партії Сталіна”, в 2010-му намагався балотуватися у мери Одеси, а роком раніше навіть викликав тодішнього міського голову Едуарда Гурвіца на дуель – приїжджав до муніципалітету на коні з мечем у руці. Про це пише Думская, зазначають Патріоти України.

Дорошенко розшукувався поліцією як активний учасник заворушень біля будівлі облУВС під час Єврейської осені 2013 року. Йдеться про спробу відбити у правоохоронців затриманого лідера партії "Родіна" Ігоря Маркова.

Як повідомлялося раніше, поліцейські нагрянули до Дорошенка додому, після чого той дістав пістолет і поранив трьох поліцейських – двох оперативників Приморського відділу і дільничного.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...