"Рускій мір" все загадив: Керчани скаржаться на інфекційні захворювання через фекалії у морі

Жителі анексованого півострова скаржаться, що море в цьому році дуже брудне, такого його стану тут ніколи не було.

Ілюстрація:kerch.fm

Через викиди фекалій у море у Криму наростає паніка. "Влада" як завжди відмовчується і не коментує інцидент, а серед кримчан, особливо дітей, зростає число інфекційних захворювань. Крім цього жителі анексованого півострова скаржаться, що море в цьому році дуже брудне, такого його стану тут ніколи не було. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Кримчани вважають, що зростання захворювань пов'язане з попаданням великої кількості фекалій в море. Жителі Криму обурюються в соцмережах, і публікують кадри.

"Керчани скаржаться на інфекційні хвороби через фекалії в морі", - пише в Twitter RoksolanaToday & Крим.

Коли відпочивальники поскаржилися в диспетчерську службу їм нагрубіянили, і порадили піти з пляжу.
"Спочатку в морі плаває гі*но, а потім дивуються, звідки у дитини інфекційне захворювання, за 2 тижні, що ми тут купаємося, фекалії в морі бачимо неодноразово" - скаржаться в пабліку жителі анексованого Криму.

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...

Рух призупинено в обох напрямках: Судно, що йшло з України до Єгипту, заблокувало Босфор

вівторок, 7 травень 2024, 11:44

Вантажне судно ALEXIS, що прямувало з України до Єгипту, сіло на мілину у протоці Босфор. У зв’язку з цим було призупинено рух суден в обох напрямках. Про це повідомляє CNN Turk, передають Патріоти України. Зазначається, у 229-метрового судна виникла н...