"Русский дух": Мешканці Донецька скаржаться на задушливий каналізаційний сморід

Є проблеми і з водою.

Ілюстрація: akamaized.net

В окупованому Донецьку жителі Петровського району скаржаться на задушливий сморід каналізації. Про це повідомив блогер Necro Mancer‏, передають Патріоти України.

У дописі одного з місцевих пабліків з'явилася інформація, що у жителі відчувають сильних неприємний запах каналізації. Зазначається, що сморід настільки сильний, що в людей паморочиться у голові. Повідомляють, що на відповідне питання до комунальників було отримано відповідь, що "ями переповнені".

У тож же час у коментарях зазначають, що жителі центру окупованого міста мають іншу проблему: вода в крані страшенно смердить дустом.

Нагадаємо, раніше на Донбасі ліквідували чергового терориста "ДНР".

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...