"Русский дух": Росіянин "ожив" у морзі та повернувся допивати горілку

Перший же, хто відкрив йому двері, знепритомнів.

Ілюстрація: ЖЖ

В одному з міст РФ у морзі "ожив" чоловік, який потрапив туди після тривалого застілля, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Хасанские вести.

Повідомляється, що компанія любителів горілки зібралася разом, але в якийсь момент один з товаришів по чарці впав замертво. Після приїзду поліції та медиків тіло "померлого" відвезли до місцевого моргу.

Вночі чоловік прокинувся і почув стуками у двері холодильника. Відразу після цього "труп, що ожив" відправився до своїх друзів по чарці, які в цей час вже влаштували по ньому поминки. Перший же, хто відкрив йому двері, знепритомнів. Тим не менш, ця історія не змусила потерпілого кинути пити.

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...