Русский мир: Бійці "Самооборони" в Криму жорстоко побили місцевих мешканців (фото, відео, 16+)

Вся вина їх жертв полягала в тому, що ті перебували в стані алкогольного сп'яніння і не бажали йти за це в поліцію.

Фото:http://primechaniya.ru/

Кримські "ополченці", які не мають в анексованому Криму офіційного статусу, побили двох чоловік так, що одному з них довелося зашивати рот. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Примечания.

У Щолкіно бійці кримської "Самооборони" з крайньою жорстокістю побили двох підпилих місцевих жителів. Вся вина їх жертв полягала в тому, що ті перебували в стані алкогольного сп'яніння і не бажали йти за це в поліцію.

"Одні хлопці були п'яні, ополченці своєрідно пояснили що потрібно пройти в поліцію, у ополченців явних побоїв - не спостерігається, у одного хлопця більше 6 швів на обличчі і 4 на голові, другому порвали рот - накладені шви, - пише очевидець. - Огляд хлопці у судмедексперта вчора пройшли, і ополченці теж. Далі ситуація розгортається, заяву від хлопців в поліцію подано за напад і побиття з боку ополченців".

На відео видно і чутно, що поліцейські, які прибули на місце побиття, незважаючи на калюжу крові і порваний рот одного з потерпілих, не хочуть заримувати самооборонців (судячи з коментарів, це також жителі Щолкіно, але відділення "Самооборони", в яке вони входять, зареєстроване в сусідньому райцентрі Леніному).

"Я зняв з тебе самооборонця? - кілька разів говорить один з поліцейських чоловіку, який стікав кров'ю. - Зняв? Чого тобі ще треба".

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...