"Русский мир": Невідомі в "ЛНР" розстріляли працівниць птахофабрики, - очевидці

На даний момент поки що невідомо, учасники якого саме бандформування вчинили криваву розправу.

Ілюстрація:https://www.unian.ua/

Невідомі люди із автоматами вчинили стрілянину на Чорнухінській птахофабриці, яка знаходиться на окупованих територіях Луганської області. Про це пише Інформатор, передають Патріоти України.

За повідомленням місцевих жителів близько 21:30 пролунали автоматні черги. Поступово вистріли було чути все ближче до фабрики.

Люди, що знаходилися на фабриці почали ховатися. “Охорона мабуть вийшла перевіряти і потрапила під вогонь. Жительки Байрачки і Зорінська загинули, – повідомляють місцеві мешканці.

Ще одна жінка-охоронець з Комісарівки знаходиться в реанімації, вдома її чекає дворічна дитина.

На цей момент невідомо, учасники якого саме бандформування вчинили криваву розправу.

Слід зазначити, що випадки насильства терористів над мирними мешканцями окупованих територій носять системних характер. Учасники бандформувань грабують, як приватні оселі так і майно підприємств.

Так нещодавно було розпиляно на металобрухт обладнання шахти на Луганщині. Очевидно пособники окупантів взагалі не вважають крадіжки за злочин, оскільки російські найманці самі опублікували відео, на кадрах якого відбувається пограбування пивного складу.

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...

"Це був наклеп": Тернопільська бібліотека після скандалу з переселенцем попросила в омбудсмена "захисту від хейту"

середа, 24 квітень 2024, 13:53

Колектив Тернопільської обласної бібліотеки для дітей зробив офіційну заяву і звернувся до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця. Відповідну заяву оприлюднили на сторінці бібліотеки, передають Патріоти України. "Колектив Те...