Русский мир: Співачку Ваєнгу тримали добу в каталажці за "неслов'янську зовнішність"

Ось така от толерантність

Олена Ваєнга. Фото: vm.ru

Російська виконавиця Олена Ваєнга згадувала, її забрали у відділок через «неслов'янської зовнішності». У той час співачка не була ще такою популярною, тому її і не дізналися, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За спогадами Ваєнги, вона гуляла вулицями Санкт-Петербурга, де жила вже не один рік. Далеко відходити від будинку вона не збиралася, тому й не взяла з собою документи. У цей час Олену затримали представники патрульно-постової служби, прийнявши її за уродженку Кавказу.

"Ти у себе в горах будеш розповідати про Сівероморськ, про Пітер і що ти росіянка," – відповіли хамством співробітники поліції жінці, коли та намагалася пояснити, що вона не та, за кого її приймають.

У цей день, як на лихо, в Санкт-Петербурзі не було нікого зі знайомих співачки, хто б зміг підтвердити її особистість. Тільки наступної добу Олені привезли документи, за якими вона і змогла довести свої слова. А до цього всю ніч була змушена просидіти в ізоляторі. Проте співачка на співробітників патруля зла не тримає. Вважає, що без паспорта ходити російськими вулицями не можна.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...